Lista aranzmana

Pogledajte sve nase aranzmane

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 592

City trip Podgorica+Ostrog

Podgorica - Ostrog

Detalji ponude

 

Budući da ima izvanredan geografski položaj, da se nalazi u središnjem dijelu Crne Gore, na sredokraći primorskog i planinskog područja, u koridoru moćnih turističkih tokova, da predstavlja glavni demografski, politički, privredni, saobraćajni, kulturno-obrazovni i naučni centar države, da ima izdašne prirodne i antropogene turističke vrijednosti, prostor glavnog grada - Podgorice ima značajno mjesto u sve frekventnijem turističkom prometu šireg područja.

 

Podgorica ima veliki turistički potencijal i mogućnost da obogati turistički sadžaj Crne Gore, kroz poslovni, tranzitni, izletnički, rekreativno-odmarališni, lovni, sportski i kongresni turizam.  
Blaga klima okružila je grad bujnim vinogorjima i podarila mu blage zime i topla ljeta. Ovdje ćete biti gost ljepote brojnih izletišta u samom gradu i njegovoj okolini i lijepo uređenih hotela i restorana, što svojim terasama ogledaju vode pet rijeka na čijim obalama je podignuta Podgorica.

Aranzman obuhvata vikend u Podgorici (petak-nedelja) CHF 277.00 po osobi: let ,transfer i smjestaj sa doruckom u hotelu Laguna 3*.U ovoj ponudi moguce je i posjeta manastiru Ostrog uz doplatu od CHF 50.00.Za paket sa posjetom manastiru Ostrog potrebne minimum 2 osobe.

Item Package Intro

  • Trajanje aranzmana: 3 dana
  • Destinacija: Podgorica + Ostrog
Package Price: CHF277.00

Popular Travel Package

3 dana pocev od CHF277.00

Sarajevo - city trip

Related items

Zürich-Flughafen

Check in 2

+41 43 816 7877

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

O nama

Dobre vijesti u 2015-toj:
M Adriatic Travel GmbH je
novoosnovana turisticka agencija
sa sjedistem na Ciriskom aerodromu.