Lista aranzmana

Pogledajte sve nase aranzmane

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 592

Etno selo Kostunici, Srbija

Kostunici

Detalji ponude

 

Etno selo Koštunići su prvo i jedino ekološko selo u Srbiji. Prirodu ovog kraja još nisu dodirnule blagodeti civilizacije, tako da je sve  iskonski čisto. Ljudi su učinili mnogo da se kroz Koštuniće ne može u žurbi proći.

Udaljeno je oko 170 km od Beograda preko Čačka ili 150 km preko Gornjeg Milanovca.

Domaćinstvo Vesković iz Koštunića raspolaže novoizgrađanom zasebnom kućom kategorisanom u I kategoriju, namenski građenom za izdavanje gostima. Ima 21 ležaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i u petokrevetnom apartmanom.

Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon i bežični Internet, a na pokrivenoj velikoj terasi se nalazi sto za bilijar. U planu je izgradnja bazena u dvorištu domaćinstva, čime će se još više pružiti prilika za odmor i opuštanje gostiju.

Selo je smešteno na južnoj padini planine Suvobor, spada u najlepše krajeve Srbije. Nalazi se na severozapadnom delu opštine na udaljenosti 37 km od Gornjeg Milanovca i 25 km od Čačka. Nad Koštunićima se nalazi Ravna gora – mesto istorijskih zbivanja, sačuvano u iskonskoj lepoti, van urbanizacije. Uzvišenja Vidikovac i Babina glava, Mokra pećina i drugi darovi netaknute prirode...Bogom su dani da čovek na kratko ostane sam sa sobom i da poželi da se često vraća.

Kuća se izdaje tokom cele godine. Gostima se nudi prenoćište sa doručkom kao i korišćenja punog pansiona. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta. Ovde možete kupiti zimnicu, ratarske i stočarske proizvode vrednih domaćina. Ono u čemu ćete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istorijskih spomenika, u posmatranju ptica, branju lekovitog bilja i šumskih plodova, u lovu i ribolovu i vožnji biciklom. 

Aranzman obuhvata polupansion od CHF 25.00 po danu,ili mogucnost paket aranzmana: let,transfer i 3 nocenja po cijeni od CHF359.00 po osobi.Za ovaj paket potrebno je minimum 2 osobe.

Item Package Intro

  • Trajanje aranzmana: 3 nocenja
  • Destinacija: Kostunici
Package Price: CHF359.00

Popular Travel Package

3 nocenja pocev od CHF359.00

Sarajevo - city trip

Related items

Zürich-Flughafen

Check in 2

+41 43 816 7877

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

O nama

Dobre vijesti u 2015-toj:
M Adriatic Travel GmbH je
novoosnovana turisticka agencija
sa sjedistem na Ciriskom aerodromu.